Dag 5 (trött)

Hej bloggen...

Igår var ett långt pass, kan inte säg att det var jobbigt eftersom vi åkte bara på ett larm och gjorde inget annat speciellt. Klockan 12 var det lunch, och vi lagade mat tsm hela laget. Efter maten gick jag o tränade, och njöt sen i omkl. rummet utav jacuzzin och bastun som stationen har. Efter det kollade vi på kopps (HAHA fortfarande skrattretande), till följd utav ishockey och La liga. Det var nog den mest avslappnade arbetsdagen i mitt liv so far.

MEN dock inte den mest avslappnade arbetsnatten. Larmet gick inatt... (som det inte har gjort på 2 veckor) klockan HALV 2. Det var ganska flummigt, för jag kommer inte ihåg hur jag fick på mig kläderna exakt, jag var så TRÖTT. walkin zombie.. eller ska vi säga running? Hur som helst... Lamporna tändes, robotröstade högtalaren sa något i stil: "Enhetslarm, 871 och 875 (2 brandbilar), Botkyrka brandstation" och så upprepades det ca. 3 gånger samtidigt som vi sprang där.
Det brann i mitt första dagis i Vårby gård, ingen allvarligare insats. Det var en anlagd brand, någon hade kastat in en flaska sprit o tänt eld. Efter drygt 40 minuter är vi påväg hem igen... Tacksam för det.

Jag sa det till chaffören också, människan är inte gjord för sånt här och bara hans blick sa att han höll med mig.
Jag var osäker på om jag skulle somna när vi kom tbx till station (har svårt att somna om), men jag kommer inte ens ihåg när jag somnade. Måste nog vart ganska direkt... Aja, nu har jag jobbat i 24 timmar iaf. En livserfarenhet och UPPLEVELSE för jag måste ändå erkänna att det är lite coolt nu när man tittar tbx på det.
Detta var första 24 timmars passet, men fan heller inte det sista..


Jag är fortfarande trött, tog bilen hit. Så jag ska nog bara käka något nu o sen in i säng igen.


Godnatt! Eller Godmorgon... Soran



P.S Var tvungen o ta en bild på det finaste i hela fasaden.



Kommentarer
Postat av: Lisette

va ett tag sen..

2010-03-08 @ 09:31:24
URL: http://lisettee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0